Hunter 350

Termék leírása:

Technikai jellemzők:

EGY STÍLUSLÖVÉNY.
EGY NYOMATÉK.
EGY SZÓRAKOZÁS.
A TISZTA MOTOROZÁS ÖSSZES INTENZÍV ÍZE EGY SZÓRAKOZÁS, STÍLUSOS, ÚJ GÉPBE CSOMAGOLVA.
A Hunter lovas-első ergonómiáját, átdolgozott dőlésszögét és alacsony súlypontját úgy tervezték, hogy könnyedén manőverezhessen a világ legmenőbb negyedeinek utcáin. Az intuitív gázreakció minden csuklómozdulatnál soha nem látott mozgékonyságot garantál.

MAXIMÁLIS MOTORKERÉKPÁR NÉGYEDÜLHÜLÖNKÉNT

Rövidebb tengelytávja, könnyebb súlya és feszesebb geometriája révén a Hunter váza szuper manőverezhető kerékkészlettel, csípős retro-metró esztétikával és 350 köbcentis J-motorral van felszerelve, amely minden nyüzsgéshez extra izomot ad.

GYORSSÁG TÖRÉKENYSÉG NÉLKÜL

A Hunter szívében egy üzemanyag-befecskendezéses, hosszú löketű, 350 köbcentis J-motor áll, amely simább futást, magasabb fordulatszámot és nagy nyomatékot biztosít. A stabil lecsöves gerincvázzal és a földelt felfüggesztéssel párosítva a Hunter 350 megfelelő mennyiségű erőt és pontosságot biztosít, akár a város utcáin pörög fel, akár az autópályán hajt le.

DIGI-ANALÓG MŰSZERKLASZTER

Az analóg korszakot idéző, de a modern lovagláshoz tökéletesen szinkronban a Hunter retro stílusú sebességmérővel és digitális LCD-képernyővel rendelkezik, amely mindent elmond, amit tudnia kell, és kompatibilis a Royal Enfield Tripper Navigációs Rendszerrel.

Helyszínen, időpont egyeztetéssel, akár azonnal végezzük motorok, autók műszaki vizsgáját.

Helyszínen, időpont egyeztetéssel, akár azonnal végezzük motorok, autók eredetiség vizsgálatát.

Szeretnéd kipróbálni a Royal Enfield legújabb modelljeit?

Tesztvezetés legközelebb 2025-ben!